Categories
Без категория

Веско Маринов по-богат с 1 милион – gp-gallery.com

Най-малко 1 милион лева приходи по груби сметки очаква до края на годината всенародният любимец Веселин Маринов. 2016-та се очертава особено благодатна за трубадура от Полски Тръмбеш, който я е запланувал с ангажименти – концерти и музикални проекти.

Тази година изпълнителят на „Горчиво вино” има специален повод да празнува – навършват се 36 години, откакто се раздава на сцената. Това е основателна причина неуморният бард да запланира национално турне, което за разлика от предходните години няма да е само за летния сезон, а ще се точи цели 9 месеца.

За това време са планирани почти 70 концерта из всички географски ширини на родината. Първият ще бъде в Дряново на 14 март, като керванът му ще обиколи още осем града до 25-ти същия месец. Най-напечено ще му е до края на май. За това време Маринов ще обира аплаузи на още 30 концерта. Певецът ще поразреди участия си за летните месеци, през които ще гостува „само” в 18 града. Последният обиколен тур обхваща 10 населени места и ще бъде през октомври и ноември.

Но като за финал Веско очаква да напълни столичната „Арена Армеец” на 30 ноември. Билетите за юбилея в най-голямата зала вече са в продажба и струват между 20 и 50 лв. Ако в най-добрия случай талончета си закупят 12 700 души, колкото е капацитетът на арената, приблизителният среден приход на проявата ще достигне 400 хил. лв. и то само за една вечер.

Като прибавим и приходите от близо 70-те концертни прояви в страната, 2 диска с най-популярните му шлагери, един с баладите му и DVD с клипове, които Маринов ще пусне за 35-годишнината си на сцената, то крайната сума при всяко положение ще надхвърли 1 милиона, а нищо чудно да доближи и 2.

loading…