Categories
Без категория

Венета Райкова ще съди Евгени Минчев

Водещата на Голямата уста ще съди лорда за 50 хилки.

Напук на появилата се информация, че Венета Райкова е преклонила глава пред Евгени Минчев и повече няма да го напада публично, то всичко това се оказаха инсинуаци от страна на жълтите медии. Няма нищо вярно в това и двете страни не са заровили томахавките. Напротив! Венета Райкова е твърдо решена да осъди лорд Евгени Минчев за обидните думи, които изрече по нейн адрес.

В ефира на Нова телевизия водещата на „Голямата уста“ сподели, че ще съди Минчев за 50 000 лева заради уронване на престижа й. Вероятно знаете, че ПР агентът и моден критик си позволи да използва изключително остри и неприлични думи по адрес на Венета. Той не пропускаше възможността нападане своя опонент чрез всяка една своя медийна изява.

Минчев дори си позволи да се подиграе с трудния живот на Венета Райкова. Преди да стане това, което е в момента тя е работила на 3 места и е помагала финансово на своето семейство. Той дори си позволи да оприличи Райкова с „грозен хемероид“, който би могъл да причини „рак“ на телевизията.

коментар(и)