Categories
Без категория

Венета Райкова с шокиращо разкритие за Евгени Минчев

Русокосата журналистка с шокиращо разкритие.

На вчерашния „лайв“ бившата водеща на Горещо направи няколко шокиращи разкрития за „лорд“ Евгени Минчев. Повод за нейните откровения стана поведението на ексцентричния господин до момента в предаването. По нейните думи той се превръща в коренно различен човек, когато „обърне няколко чашки с градусовата напитка“. Тогава от мил, добронамерен и сговорлив човек се превръща в зъл тиранин.

Венета Райкова разказа няколко случки на „знаменити събития“, на които е бил пряк свидетел, но не пожела да конкретизира с имена. Тя сподели пред Ники Кънчев, че Евгени Минчев буквално е ритал, блъскал и удрял хора, които той е поканил на своето парти без основателна причина.

Главна дискусия в Къщата в момента е скандала между Камелия Воче и Евгени Минчев, които вече размениха пиперливи реплики по свой адрес пред съквартирантите. Според певицата Евгени Минчев е нагъл и лъжлив крадец, който ограбва своите гости, а пък „модният експерт“ твърди, че Камелия Воче е неговото творение и тя му дължи всичко, което е постигнала до момента!

Остави твоят коментар

коментар(и)