Categories
Без категория

Венета Райкова преклони глава пред Евгени Минчев

Райкова омекна спрямо Евгени Минчев.

От началото на ВИП Брадър водещата на сваленото от ефир предаване „Горещо“ беше една от най-върлите противници на Евгени Минчев. Тя неистово го нападаше от стола на „Голямата уста“ и дори сподели няколко от мръсните тайни на лорда. Припомняме Ви, че тя сподели, че е била ритана и блъскана от Евгени Минчев на негово парти, тъй като го е провокирала с неудобни въпроси. Водещият ПР агент в България потвърди нейните думи, когато беше на гости в „На кафе“ при Гала.

Интересно обаче, защо Венета Райкова спря да напада Евгени Минчев след неговото излизане от предаването. Може би сте забелязали, че блондинката не обелва и дума по адрес на лорда. Жълтите издания споделят, че причината, поради която жената на Тишо избягва да коментира Евгени Минчев са получени заплахи от негова страна. В личен разговор по телефона той в прав текст й е заявил да спре с злосторните думи по негов адрес, за да не се прости с работата си. Лордът дори е назовал конкретни имена, с които би говорил за нейното уволнение, ако Венета продължи в същия дух.

Явно заплахите на Минчев не са „въздух под налягане“ и Райкова подобно на съквартирантите в Къщата преклони глава пред лорда!

коментар(и)