Categories
Без категория

Венета Райкова била интимна с Иван Христов – gp-gallery.com

Имала ли е Венета Райкова интимно вземане-даване с Иван на Андрей? Този въпрос възниква в главите на дамите, прочели книгата „Триумфът на кучките” – дебютната литературна творба на водещата на „Горещо”, пише столичен седмичник.

В томчето са описани няколко прелюбопитни случки с опосумите, в една от които е замесена и главната героиня Виктория. Последната е звезда на вечерно предаване и се предполага, че прототипът й е самата авторка на бестселъровия роман.

„… не бяха опосуми, а страшно готини хора. Особено единият. През далечната 2002-ра се беше поцелувала с него и можеха да стигнат и по-далеч, ако той не се беше събрал след раздяла с кошмарната си жена.

А Виктория не искаше да се замесва с женени! Иначе й беше жал за него, заради жената, която трябваше да търпи дълги години в къщата си. Добре че най-накрая се разведе, след като се влюби във водещата на едно от предаванията си! Новата водеща и жена в живота му беше най-доброто, което можеше да му се случи. Създаваше му семеен уют, готвеше и постоянно качваше снимките от манджите си във фейсбук! Докато бившата се хвалеше през годините, че готварската й фурна още седи с етикета от магазина.

В нейния случай това се оказа фатално, защото готварската й фурна не беше използвана, но й нейната „фурна” хвана паяжина, защото Опосума се скъсваше да й изневерява”, гласи откъс от „Триумфът на кучките”.

В интерес на истината Венета не споменава конкретни имена на действителни лица, но не е трудно читателките да си направят извод кого визира „горещата” авторка. В шоу средите от години се мълви за особената страст, която е свързвала Венета Райкова с Иван. Двамата обаче се разделили, след като водещия се оженил за първата си съпруга Вихра Петрова.

В томчето си бившата мини мис разказва и как Опосума и някаква манекенка счупили със секс хотелска мивка в Албена. Сакатлъкът станал по време на медийния фестивал. След инцидента моделката се оказала с нарязано от порцелановите парчетии дупе и трябвало да й кърпят задните части в болница.