Categories
Без категория

Велизар Енчев: НАТО действа агресивно срещу Русия

НАТО показва агресия срещу Русия чрез нас, заяви Енчев.

Независимият депутат беше поканен в студиото на Нова заедно с режисьорът Евгений Михайлов, за да коментират ситуацията с разполагането на американската военна техника на територията на България. Според основателят на новоизлюпената партия „Българска пролет“ с действията си НАТО показва агресия срещу Русия, която не е добра за България.

Евгений Михайлов пък беше на коренно различно мнение и зададе контравъпроси на Велизар Енчев, с които искаше да разбере мнението му относно паметниците на Съветската армия. След което добави, че не вижда причина, поради която страната ни трябва да се опасява от разполагането на 2-3 танка и обяви, че мнението на Енчев по въпроса е доста „интересно“ предвид миналото му като агент на Държавна сигурност.

Депутатът не му остана длъжен и заяви, че режисьорът взима субсидия от фондацията „Америка за България“, което го прави „пета колония“ и изрази своите опасения, че в момента наблюдаваме повторение на кувейтско-иракския сценарий, по който беше свален Саддам Хюсеин от власт./ОПОЗИЦИЯ

Остави твоят коментар

коментар(и)