Categories
Без категория

Вежди Рашидов изкарал парите си с чук и длето?

Вежди Рашидов имал 1.6 млн. спестявания в КТБ

Вежди Рашидов, който обмисля да посегне на живота си ако се случи нещо с парите му в Корпоративна търговска банка потвърди, че има сериозни спестявания там, които са на стойност 1.6 млн. лв. Докато всички родни политици декларират по 10-15 000 лв. спестявания, то се оказва, че Рашидов е сред най-богатите такива, но пък той не бил изкарал парите си с измама и офшорни компании, а с чук и длето.

Реклама:

Рашидов даде интервю по телефона за Нова телевизия, в което благодари за бързата намеса на Иван Искров – управител на БНБ. Бившият министър на културата е сериозно притеснен за спестяванията си, но това е напълно нормално, тъй като 1.6 млн. лв. си е сериозна сума.

„Докога българският народ ще бъде ограбван? Когато си декларирал парите си, когато си ги изкарал с чук и длето, а не с кражби, аз имам правото да избера банката, която ми предлага най-изгодните условия“, бяха думите на Вежди Рашидов, който иска час по-скоро да се свали надзора на КТБ и да се отблокират сметките на банката. Спестените пари на български граждани в банката на Цветан Василев са на стойност около 5 млрд. лв, а всички те в момента са замразени  и никой не може да тегли пари от сметките си.

Остави твоят коментар

коментар(и)