Categories
Без категория

Валери Симеонов призова Борисов да се въздържа от рязане на лентички

Съпредседателят на Патриотичния фронт призова ГЕРБ да работи повече.

Съпредседателят на Патриотичния фронт направи интересно изказване от трибуната на Народното събрание. Той сподели, че политическия съюз, в който участва ще подкрепи управляващата коалиция. Симеонов обясни решението на Патриотичния фронт с думи, че избирателите са гласували за тях, за да работят в името на гражданите и да подобрят техния живот. Поради тази причина предпочитат да направят компромис с политическите си различия, вместо да търсят дивиденти в ролята на опозиция.

Валери Симеонов се обърна към Бойко Борисов с думите: „Ако отново се провалите с управлението на мандата, трети път няма да има.“ След което призова бъдещите министри и депутати да се съсредоточат и концентрират върху работата, за която са избрани и да намалят значително публичните си изяви и демонстративното прерязване на лентички.

Същевременно пред сградата на парламента се провежда протест на Атака. Националистите са твърдо против състава на новия кабинет и призоваха за нови избори. Има информация, че група младежи членове на Атака са се опитали да пробият кордона на полицията и да влязат в парламента, но в крайна сметка са били изблъскани от униформените.

коментар(и)