Categories
Без категория

Валери Божинов разтрогна с Левски!

Нападателят е пред договор с италианския Тернана.

Нападателят разтрогна със столичния клуб по взаимно съгласие! Това се случи вчера, но причината не е поради неизплатени заплати, а договорка между двете страни, които бяха се разбрали, че, ако Валери си намери подходящ отбор в чужбина от клуба няма да му правят спънки!

След неуспешните проби в Уест Хям, мениджърът на футболиста Джери Паломбо все пак намери нов отбор на Валери. Това е лидерът в италианската Серия Б Тернана. За Божинов това ще бъде поредно завръщане в Италия. До момента той е носил екипите на Ювентус, Виорентина, Лече, Парма, Верона и Виченца!

Този път обаче, мъжът на Николета Лозанова няма да минава проби, а директно ще подпише договор. Очаква се това да се случи до края на деня, след като Валери премине през задължителните медицински прегледи и двете страни постигнат споразумение относно последните детайли в контракта. Вероятно договорът на нападателя ще бъде за 1 година, като заплатата в никакъв случай няма да бъде по-ниска от тази, която получаваше в Левски – 40 хиляди лева!