Categories
Без категория

България няма да играе контрола през ноември, Петев планира двустранна игра

Трикольорите няма да играят контрола през ноември.

Националният селекционер на българският футболен отбор, е отказал предложенията от Албания, Молдова и Грузия за контрола среща на отредените от ФИФА официални дати от 10 до 15 ноември. Не е ясна причината за отказа на Петев, но се очаква на последният лагер сбор, който ще се проведе в Правец да бъде организирана двустранна игра.

От следваща година пък националите ще се преместят на реновираната база в Бояна. Очаква се трикольорите да проведат контрола през март месец срещу някой от отборите, които ще участват на европейското първенство във Франция. Възможно е да бъде организиран двубой със северните ни съседи, които вече си осигуриха място на еврофиналите.

За последният лагер-сбор на националите в Правец, Петев ще повика предимно дебютанти и върху които ще се гради новият отбор. Все още не е ясно бъдещето на селекционерът и дали той ще бъде оставен начело на България за следващите световни квалификации. Спряганите имена за негови заместници са Красимир Балъков, Георги Дерменджиев, Илиян Илиев и Петър Хубчев.

коментар(и)