Categories
Без категория

България изригна срещу Рут Колева! Заради нея изгониха… – gp-gallery.com

Предаването „Звездни стажанти” си докара безброй негативи. Зрителите на шоуто изригнаха срещу поредната несправедливост. Според тях изгонването на Александра Сърчаджиева е било огромна грешка, а от риалитито е трябвало да си тръгне Рут Колева. Гласовитата певица не за първи път попада под жестоките обиди на зрителите. При предишна мисия изпълнителката на „Близо” бе обвинена в коравосърдечност. Феновете на предаването скочиха срещу изказването й, че не е впрегнала целия си потенциал, въпреки благотворителната кауза на задачата, само за да прецака Пламен.

„Рут в коя мисия беше полезна? Когато беше проджект мениджър и спечелиха, беше не защото бяха добри, а защото другия отбор се справи още по зле.Все поема инициатива и ….резултата е загуба. Почвам обаче и аз да мисля, че е нагласено предаването,защото най – виновен за провала беше Рут, а Алекс не я избра.”

„И аз се убеждавам, че е нагласено. Тези, които генерират скандала винаги остават и изчезват неконфликтните.”

„Не си заслужава да гледам повече предаването! Големия БОС ме отврати с тия нелепи уволнения на повечето участници. А най-виновните и наглеците да остави! Срам и позор, че се лансират и поощряват такива индивиди….като Рут .”

„Бясна съм, Рут трябваше да бъде уволнена и да и се забрани със закон да участва в всякакви формати мега гнусно и злобно изчадие!”

Източник: БЛИЦ