Categories
Без категория

България без цензура: Ще подкрепим ГЕРБ

Ще подкрепим ГЕРБ, за да спре рекета срещу тях – заяви Йовчев.

Румен Йовчев беше гост в „Здравей България“. Той беше поканен от водещите Ани Цолова и Виктор Николаев, за да коментира политическата обстановка в страната и позицията, която ще защитава България без цензура в бъдещия парламент.

Като член на движението той сподели, че ГЕРБ ще получи необходимата подкрепа от тяхна страна, дори да не участват в управлението на страната. Причината поради, която България без цензура смята да подкрепи своя „враг номер 1“ е некоректното поведение на останалите партии, които искат да притиснат ГЕРБ до стената и да получат по-високи дивиденти от ситуацията в момента.

Йовчев смята, че най-добрия вариант за България ще бъде кабинет съставен от 3-4 партии. Той добави още, че България без цензура би работила с всяка една партия, освен ДПС. Също така коментира и евентуалните нови избори. Според него те ще бъдат пагубни за страната.

Бъдещият депутат не се нае да коментира действията на Николай Бареков, който наскоро представи на прокуратурата документи, които уличават Бойко Борисов в криминални деяния.

Остави твоят коментар

коментар(и)