Categories
Без категория

Бургас посиня! Хиляди левскари окупираха плажовете!

Хиляди левскари превзеха морския бряг и кафенетата.

Броени часове преди началото на финалът за Купата на България, привържениците на Левски окупираха морския град. Почти навсякъде в района около стадиона и плажовете могат да бъдат забелязани сериозно количество фенове на сините, които пият бира и пеят песни за любимият си отбор.

Местни жители разкриват, че Морската градина буквално е посиняла. Това е така, защото от полицията са взели мерки левскарите да стоят в района около Морската градина и плажовете, а феновете на моряците ще бъдат от другата страна. Любителски камери пък заснеха, че границата, която разделя двете агитки е едва няколкометрова ограда, която вероятно няма да издържи, ако се стигне до ексцесии.

Към момента обстановката е спокойна и няма данни за извършени нарушения. От полицията разкриха, че очакват и фенове на ЦСКА, които ще търсят сблъсък с тези на вечният си съперник. В интернет вече се появиха снимки на „наказани“ знамена и фланелки на сини фенове, което потвърждава опасенията на полицаите. Не е тайна, че армейците имат сериозна подкрепа в морския град.