Categories
Без категория

Брендо е мъртъв!?

Информацията е непотвърдена. По документи Брендо трябва да е в България.

В днешния брой на вестник „Шоу“ е публикуван обширен материал, който е посветен на най-известният български наркотрафикант Брендо. Анонимно ченге от спец службите споделя пред изданието, че криминално проявеният бизнесмен отдавна е мъртъв. Той посочи, че сивите кардинали са прибегнали до ликвидирането му, защото, ако поради една или друга причина реши да си отвори устата, ще стане страшно за всички в наркобизнеса.

Според него обаче, смъртта му няма да бъде потвърдена от разследващите служби в близките няколко години. Дори ще се разиграват предварително разчертани постановки с „участието на Брендо„, за да се поддържа нестабилната политическа обстановка в страната.

Най-интересното в случая е как изчезва Брендо. Той беше задържан от родните власти преди 3 години. Впоследствие беше освободен от СГС под домашен арест. Малко по-късно той успя да се измъкне от „домашната килия“ с помощта на партньорите си от италианската мафия „Ндрагента“, които го информирали, че живота му е в опасност и са му помогнали да избяга от страната. Припомняме ми, че Брендо има забрана за напускане на страната, а бившият вътрешен министър Вучков заяви, че не знае къде се намира наркотрафиканта, тъй като това не е работа на МВР да следи за изпълнението на мярката за неотклонение.