Categories
Без категория

Брадърът Богданов се среща тайно с плеймейтка в столични хотели – gp-gallery.com

Нова светска двойка е на път да разбуни духовете в родните ВИП среди. Скандалният брадър Пламен Богданов бе видян от „България днес“ да излиза от столичен скъпарски хотел с подгласничката на „Мис Плеймейт 2016“ – Анджелина Атанасова в ранните часове на деня.
Силиконката, която от дълго време бе спрягана, че ще е победителка в конкурса „Мис Плеймейт“, и риалити звездата демонстрират повече от близки отношения. Двамата се опитват да прикрият връзката си и след размяна на няколко интимни ласки, се качват в различни коли, видя „България днес“.

След като нашумя с участието си в последния сезон на „Биг брадър“, Богданов бе забъркван с най-различни жени. Последно клюките го свързваха с младата певица Гери-Никол, а зложелателите бяха скалъпили скандален сексчат между тях, който изтече в мрежата.

Богданов отрече да е имал вземане-даване с невръстната изпълнителка, но упорито мълчи коя е жената до него.

По всичко личи, че младият плейбой и Анджелина за момента искат да запазят отношенията си в тайна. Мълвата носи, че плеймейтката има човек до себе си, с когото са заедно от месеци. Блондинката дълго бе спрягана за победителка в „Мис Плеймейт“ и дори водеше в предварителното онлайн гласуване, но в крайна сметка се класира като подгласничка, изместена от гаджето на рапъра Криско – танцьорката Ася.