Categories
Без категория

Бориса Тютюнджиева забърса сина на данъчна шефка и подкара джип за 170 бона – gp-gallery.com

Моделката Бориса Тютюнджиева има нов богат мъж до себе си. Няколко месеца след като се раздели с телевизионния водещ и продуцент Андрей, едрогърдата брюнетка забърса нов тапишон. Настоящият избраник на Тютюнджиева е Марио Захаринов, малкия син на бившата данъчна шефка Димитрина Захаринова, пише HotArena.
Запознати с интимното завоевание на Бориса свидетелстват пред столичен седмичник, че моделката е изключително доволна от щедростта, която Марио проявява към нея.

„Малък, малък, ама щедър”, дивят се в шоу средите. Неотдавна наследникът на Димитрина Захаринова подарил на възлюбената си чисто нов джип „Мерцедес” GL с регистрационна табела СА 1213. Лъскавият подарък за 170 000 лева бил връчен тържествено на моделката след завръщането й от тайландския о-в Пукет.

Макар Марио Захаринов да придружавал възлюбената си на поредното тузарско пътешествие, той организирал покупката на чисто новото возило за Бориса, без тя да научи в аванс. Тютюнджиева вече се е настанила в новото жилище на наследникът на Димитрина Захаринова. Специално заради моделката младият баровец се изръсил с 1 милион лева за апартамент в идеалния център на София.

Любопитна подробност е, че жилището е продадено на Марио от съпругата на телевизионния водещ Димитър Цонев – Маца, чевръста търговка на топ имоти в идеалния център на столицата. Марио Захаринов не е известен на широката публика, за разлика от майка си – злополучната мадам Димитрина, която има репутацията на най-корумпираната данъчна в новата история на България.

Захаринова дълго време бе дясна ръка на Мария Мургина, с която обаче влезе в яростен корупционен конфликт през 2006 г., което й струваше поста. Срещу Захаринова течаха десетки проверки, които обаче бяха прекратени, когато тя бе назначена в ДАНС като съветник на Петко Сертов. Твърди се, че Димитрина Захаринова дължи поста си на Алексей Петров, с когото е в изключително близки отношения.След като бе отстранена от ДАНС, скандалната данъчна „принцеса” реши да узакони натрупаните от държавна служба милиони от рушвети и основа специализираното одиторско предприятие „Захаринова и партньори”.

Девизът на дружеството, в което работят и двамата синове на Димитрина Захаринова – Любомир и Марио, е многозначителен – „Изкуство е не да направиш пари, а да ги управляваш”…