Categories
Без категория

Бони го закъса откакто сама си е шефка – остана без пари и участия – gp-gallery.com

Фолк певицата Бони е на прага на нищетата, откакто реши сама да си е шефка. Тя е започнала да тероризира собственика на „Пайнер” Митко Димитров да я прибере обратно във фирмата си, пише ПИК бг.

Преди две години ромката сама пожела да напусне най-голямата чалга компания, оплаквайки се, че 60% от хонорара й отива при продуцентите. Тогава мургавелката реши, че ще може да се продуцира сама и парите й от халтури да остават само за нея, пише ежедневник.

Без силна компания зад гърба си обаче само в рамките на няколко месеца Бонка отпадна от всякакви класации, а диджеите в дискотеките вече не искат да й въртят парчетата.

Изпаднала в немилост и на прага на бедността, чалгарката се хванала за Митко Пайнера като удавник за сламка и започнала да го моли пак да я включи в каталога с изпълнителите си. Продуцентът обаче и дума не искал да чува за това заради некоректните й прийоми на работа.

Докато била в „Пайнер”, певицата неколкократно била хващана да си урежда сама участия, без да ги отчита на шефа си, а и имала навика да злослови зад гърба на колегите си. В момента Бонка едва връзвала двата края, тъй като имала по едва по 2-3 участия месечно, като се навивала да пее срещу 700-800 лева хонорар. На хоризонта нямало и богат любовник, който да покрива масрафите й.