Categories
Без категория

Бой на ромска сватба. Трима полицай са зверски пребити с камъни и пръчки!

Цигани нападнаха полицаи с пръчки и камъни.

Страшен въргал се разигра на ромска сватба в квартал Победа, Бургас. Съседи, които постоянно биват тероризирани от циганските пиршества, които били ежеседмично събитие в квартала подали сигнал в полицията. От там изпратили екип от трима полицаи, които понечили да направят забележка на празнуващите роми, но били посрещнати с викове и ругатни.

Напрежението ескалирало до такава степен, че униформените лица били нападнати с пръчки и камъни. В последствие на ударите те били откарани в близкия медицински център, където да им бъде оказана спешна помощ. Травмите обаче, не са сериозни и пострадалите са освободени за домашно лечение.

Потърсени за коментар, анонимни съседи споделиха, че циганските сватби в квартала са истински терор за тях и няма сила, която може да ги спре. Скандалите и кючеците са денонощни, а последната случка с наранените полицаи е „върхът на сладоледа“. От полицията обещаха, че ще вземат съответните мерки, но хората вече не им вярват, тъй като не за първи път им обещават подобно нещо!

Остави твоят коментар

коментар(и)