Categories
Без категория

Божидар Митрев ще пази срещу Норвегия!

Митрев ще бъде титуляр срещу скандинавците.

Това разкри националният селекционер Ивайло Петев на вчерашната пресконференция преди изключително важният за България мач с Норвегия. Титулярният вратар Николай Михайлов е с остра вирусна инфекция, а Владо Стоянов напусна лагерът на трикольорите поради контузия. Поради това под рамките на вратата ще застане вратарят на молдовският шериф Божидар Митрев.

Юношата на Левски дебютира за националният отбор при катастрофалната загуба срещу Турция с 4:0 в контрола. Валери Божинов също няма да бъде готов за мачовете с Норвегия и Италия. Нападателят на Партизан все още не се е възстановил от контузията, която получи срещу Бате Борисов. Най-вероятно атаката на лъвовете ще бъде водена от Илиян Мицански. Петев се колебае и каква да бъде двойката централни защитници, но най-вероятно пред Митрев ще застанат Бодуров и Александров.

Вероятен състав: Божидар Митрев, Минев, Николай Бодуров, Александър Александров, Станислав Манолев, Светослав Дяков, Ивайло Чочев, Георги Миланов, Ивелин Попов, Александър Тонев и Илиян Мицански.

коментар(и)