Categories
Без категория

Близнашки беше обявен за мошеник номер 1 на изборите от Мая Манолова

Манолова обвини Близнашки за аферист номер 1.

„Нашата партия е готова да понесе своята отговорност и негативи относно управлението на кабинета Орешарски“ – смело заяви Мая Манолова в ефира на ТВ7 в сутрешния блок „Добро утро, България“. Тя коментира още политическата ситуация в страната, номинацията и за водач на листите за района на Кюстендил и за неуспешното управление на кабинета Орешарски.

Беше повече от сигурно, че ще срещнем сериозни затруднения в управлението на страната при кабинет 120:120. Ние обаче, поехме риска заради хората. За разлика от Бойко Борисов, чиято основна цел е да вземе властта на всяка цена“ – отсече Манолова.

Според нея разликата между управлението на кабинета Орешарски и този на Борисов е в това, че левицата разполага само с 83-ма депутати, докато кабинета на ГЕРБ е разполага с много по-солидна бройка депутати, които са могли да гарантират по-стабилно управление на властимащите.

Накрая Манолова допълни, че нормалната бройка за ДПС в нейния район е около 400-500 гласа, но на последните избори са порочни практики са успели да стигнат до 1500.

коментар(и)