Categories
Без категория

Благо ходи с 3 хилядарки джобни – gp-gallery.com

Футболистът Благой Георгиев няма парите за нищо. Суми, каквито средностатистическият българин заработва за два-три месеца, за бившия национал са жълти стотинки. С такива „жълти стотинки” – множество банкноти от по 100 лева, Джизъса шашардиса любителите на екзотични птици, които миналия уикенд се стекоха в столичен мол заради най-голямата изложба на папагали в Източна Европа.

От няколко дни скандалният футболист е в София, за пореден път без жена си Есмер Омерова. Шампионката по танго е бременна с третото дете на Благой. А според негови близки причините тя да не пътува за родния град на съпруга си са медицински. Заради плашешо кльощавото телосложение на татарката наблюдаващите я лекари я съветвали да не предприема пътешествия в името на сигурността на плода й. Наплашили я, че при жените с нисък индекс на телесната маса преди забременяването, какъвто е нейният случай, рискът от спонтанен аборт пред първите месеци на бременността е със 70% по-голям. Освен това, тъй като е прекалено слаба, Благовица имала и тежки пристъпи на гадене и повръщане, заради което полетите до България й били забранени до раждането.

В отсъствието на жена му Благо използва миналия уикенд, за да посвети цялото си внимание върху двете му деца от Христина Витанова – Йоанна и Давид. Заедно с щерка си футболистът се появи на папагалското изложение в един от софийските молове, където освен че смути голяма част от присъстващите, скандализира и самите пъстроцветни птици с… количеството гел върху фризурата му. Един от папагалите кацна върху рамото на футболиста, а при опита си да го клъвне по тила се сблъска с неприятния вкус на лепкавата течност за фиксиране на коси.

Любопитните очи на присъстващите този път не привлякоха религиозните мастилени рисунки на футболиста, а тлъстият порфейл, който той стискаше по-здраво и от менгеме

По-наблюдателните дори успяха да фокусират, че от него се подава солидна пачка столевки. „Сигурно бяха поне 3-4 хиляди лева”, коментираха с изцъклени погледи любители на екзотичните пернати.

Пленена от главния герой в изложбата – хиациновия Ара Джулс, прототип на папагала от хитовия анимационен филм „Рио”, Йоанна тропна с крак пред баща си да й купи птицата. Стигна се дори до пазарлъци, но съсобственикът на изложбата от българска страна Явор Кесаровски категорично отказа предложените 20 хил. евро за култовия папагал.

loading…