Categories
Без категория

Бирмата заведе Алисия в най-скъпия зимен курорт на света! Глези я в джакузи! – gp-gallery.com

След Тайланд, Бирмата и Алисия решиха да разнообразят с някое по-студено местенце и заминаха на ски. Двойката обаче избра не коя да е дестинация, а най-скъпия зимен курорт на света – Куршевел, пише HotArena.

В последно време ски зоната във Френските Алпи е сред предпочитаните местенца от родните звезди. Там вече два пъти си почиват Благо Георгиев и съпругата му Есмер.

За да е в крак с модата, Георги Станоев решил да заведе Алисия именно в скъпарския Куршевел, който не всеки може да си позволи. Певицата се похвали и с първото фото оттам – полегнала в джакузито край снега заедно с още две приятелки.

Автор на снимката е самият Станоев, който е щракнал любимата си от високо. Бирмата избрал за Алисия един от най-скъпарските комплекси в района, където никой досега не я е водил.

Откакто е с милионерския син, фолк певицата доста е занемарила участията си и кариерата си като цяло, отбелязват запознати. Двамата прекараха близо две седмици в Тайланд, а малко след като се върнаха, отпрашиха за поредната почивка. „Явно Бирмата ще я издържа, както е тръгнала“, съскат завистливи колежки.