Categories
Без категория

Бизнесмен обяви 20 хиляди лева награда за информация! – gp-gallery.com

Столичен бизнесмен обяви чрез БЛИЦ награда от 20 000 лева за всеки, който даде информация за двата му откраднати джипа. Всъдеходите изчезнали от подземния гараж на блок 206А в столичния квартал „Младост“ навръх Ивановден и от тогава са в неизвестност.Предприемачът с инициали В.М. предприел масирани проверки с приятели и така се стигнало до откриването на цели 93 автомобила из гаражите на Перник. В акцията се включила и полицията, която вкарала в ареста 27 автоджамбази от цялата страна.

Но джиповете на бизнесмена така и не са се появили на бял свят.

„Единият джип е „Тойота Ленд Крузер 120“, а другият е „Ленд Ровър Дискавъри“. Той е ловен, а само оборудването му струва 25 000 лева. Бях напълно спокоен, че автомобилите са на сигурно място в подземния гараж на кооперацията, но явно крадците са станали много изобретателни“, категоричен е В.М. пред медията ни.

Той не може да се примири с факта, че автокрадците вилнеят безнаказано и продължават да плячкосват колите на столичани и гостите на града. Статистиката показва, че от улиците на София изчезват по 6 коли средно на ден. Най-често бандитите посягат към марките „БМВ“, „Фолксваген“ и „Ауди“ и „Мерцедес“.

Ивайло КРАЧУНОВ

Б.Р. Телефоните на бизнесмена се пазят в редакцията на БЛИЦ. Всяка достоверна информация ще му бъде предадена.

Източник: БЛИЦ