Categories
Без категория

Бизнесменът Стефан Шарлопов: На Албена Вулева главата й работи много подредено – gp-gallery.com

Бизнесменът Стефан Шарлопов е останал тотално изненадан от две светски персони в България – устатата журналистка Албена Вулева и рапъра Явор Янакиев-Сто Кила. Той се срещна и с двамата като техен началник в риалити формата на Нова телевизия „Звездни стажанти”, което тръгва на 15 март.

„За Явор имах съвсем друга представа. Той е момче от махалата, избрал трудния път в живота.Но той разбира не само от пари, но и от много други неща. Знае какво е маркетинг. Честно, изненада ме много това момче. А за Албена Вулева можа да кажа,че ме изненада много приятно. Главата и работи много подредено и добре си върши работата”, каза Шарлопов пред камерите на „Комбина” по Нова телевизия.

Шарлопов обясни,че той ще има за подчинени хора, доказали се всеки в своята област. Но това няма да му попречи да уволнява ако някой се издъни. И няма да прави компромиси, защото „всеки компромис е свързан с пари”.

Накрая бизнесменът призна,че една от причините да се навие за риалити формата била да види какво представлява телевизионния и шоубизнес. Мислел,че това е лековата работа, но не излязло така.