Categories
Без категория

Бивш участник от ВИП Брадър: Този сезон е провал

Неочаквано той определи сезона за провал. Отличи Кучкова и Вулева.

Борислав, който участва в един от първите сезони на предаването и в специалния All Stars определи настоящия сезон като пълен провал. Според него звездите в предаването са преминали всякакви морални граници и поведението, което демонстрират от екрана е изключително грозно и пошло. Освен това добави, че повечето от участниците, които са избрани да участват в „Образцов дом“ са безлични и не показват нищо интересно, с което да привлекат вниманието на зрителите.

Той сподели, че е очаквал много повече от Влади Въргала. Според него Влади е бледа сянка на себе си и е потънал в битовизма, който е обхванал Къщата. Няма и капка следа от неподправимия хумор на Въргала, с който сме свикнали да го гледаме от телевизионния екран. Другото разочарование за Борислав е любовната драма между Тачо, Жени и Зорница.

Добро впечатление са му направили Ели Кучкова и Албена Вулева. Боби сподели, че плеймейтката се държи на ниво и не обижда останалите съквартиранти, и не мрънка за абсолютно нищо. Също така определи Вулева за фаворит за спечелване на предаването.

коментар(и)