Categories
Без категория

Бившият на Поли Генова я изнудва с еротични компромати – gp-gallery.com

Въпреки че вече има нов мъж в живота си, Поли Генова все още потръпва при мисълта за бившия си приятел – журналистът Вернер Москов, който безцеремонно я заряза преди две години, пише столичен седмичник.

Според запознати напористият музикален репортер до ден днешен заплашва певицата и я изнудва с компромати, тъй като раздялата им не била никак приятелска и той трудно преглътнал факта, че навремето Поли го изложи публично. Още преди няколко години участничката в „Като две капки вода” унижи бившият си приятел, наричайки го женчо, който непрекъснато се конти пред огледалото.

„Той не чете книги, не се интересува от такива неща. Иска да ходим само по молове, по скъпи лъскави курорти, по тузарски заведения, а това страшно ме изморява. Аз не съм такъв човек”, призна певицата в телевизионен ефир и с тези думи сложи край на връзката си с Москов. Обиден от публичния резил, на който бе подложен, той си събрал багажа в отсъствието на Поли и без да обели дума се изнесъл от общото им жилище.

„Един ден просто се прибрах у дома и него го нямаше. Не ми даде никакво обяснения, просто си тръгна. Не разбирам защо този човек постъпи така с мен”, оплака се Генова.

Във всичките си интервюта тя коментираше раздялата си с Вернер и се изказваше неласкаво за него, с което си навлече гнева му си и си спечели доживотен враг в негово лице. Според запознати Москов се изнервил, задето се говори толкова много за връзката им и категорично забранил на Поли да коментира отношенията им в публичното пространство.

Той отсякъл, че ако Генова продължава да рови в раната и да го излага, щял да отвърне на удара, като извади компромати пред журналистите. Хора от обкръжението на изпълнителката подозират, че става въпрос за еротични фотографии, измъкнати от личния архив на певицата без нейно разрешение.