Categories
Без категория

Бившият водещ на „Нека говорят“: Турция е истинската заплаха за България

„Турция е истинската заплаха за нас, а не Русия“

Екссценаристът на „Шоуто на Слави“ и бивш водещ на неделното предаване по БТВ „Нека говорят“, и настоящ член на новосформираното политическо движение „България без цензура“ заяви пред медиите, че Южната ни съседка е истинската заплаха за България, а не Русия, както се тиражира от някои медии, партии и публични лица.

Росен Петров беше гост на предаването „Здравей България“, което се излъчва по Нова телевизия. Той дискутира предстоящите избори и заяви, че планираното блокиране на границата с Турция от 1-ви до 6-ти октомври ще бъде символичен акт, с който неговата партия България без цензура иска да покаже, че по този начин не може да се действа повече и българския народ трябва да се вдигне!

Съпартиецът на Николай Бареков добави, че никой не може да промени резултата на ДПС, който е твърдо между 10 и 13 процента на всички избори до момента. Освен това заяви, че никой не знае колко лица в Турция разполагат с двойно гражданство и поради тази причина не може да назове „точна бройка“ на гласоподавателите, които идват с автобуси от Южната ни съседка!

Остави твоят коментар

коментар(и)