Categories
Без категория

Безсрамието на капиталци към спортните ни величия продължава – gp-gallery.com

Семейството Иво и Галя Прокопиеви, собственици на вестник „Капитал“ са се хвърлили да защитават зелените като за последно заради безсилието и на едните и на другите. Безсрамието на капиталци към спортните ни величия продължава, като ги ругаят, че са излезли с призив към премиера Бойко Борисов да спре престъплението срещу нашия народ, като се съобразява с мнението на пет псевдоеколози.

Интересен е фактът, че те са пристрастни заради видимата вече обвързаност и зависимост от зeлените пари.

Наскоро лъсна тяхната пристрастност след като стана ясно, че журналисти от Капитал и bTV са получавали крупни суми от зелената организация на Тома Белев.

В сутрешния блок на bTV дори журналистът Ладислав Цветков си призна за участието в проекти на псевдо-зелени неправителствени организации за над 7 милиона лева. Цялото предаване беше замислено като опит да се оправдае участието на еколозите и телевизията в общи проекти, но се обърна със страшна сила срещу медията. Цветков и журналистката от Капитал Десислава Лещарска са участвали в проект на НПО-то на Тома Белев. Двамата са изнасяли лекции, които по обявените официално дейности са на стойност от около 150 000 лева едната.

Заради високата отплата журналистите нападнаха спортистите ни, които са прославили България. Те не се поколебаха да наплюят Стефка Костадинова, чийто световен рекорд до ден днешен е ненадминат, легендата Христо Стоичков, волейболният гигант Любо Ганев, звездата Димитър Бербатов, Станка Златева, Весела Лечева и др. Легендите, донесли толкова слава на България, настояват да се спре зеленият рекет и да се даде път на развитието на регионите и спорта, на зимния туризъм и инвестициите, на работните места. Заради това си искане те попаднаха в помията на Капитал.