Categories
Без категория

БДЦ вярва, че Европа не може да бъде победена от Ислямска държава

Ковачка прочете официална декларация от името на БДЦ срещу тероризма.

Това заяви депутатът Красимира Ковачка по време на днешното заседание на 43-тото Народно събрание. Тя сподели, че според нея и нейните колеги от Българска демократична партия, Европа не може и не трябва да допусне да бъде победена от терористичните атаки на Ислямска държава. Ковачка прочете и официална декларация от името на нейната партия, чрез която осъждат действията в Париж и призовават виновните да бъдат изправени пред съдебната система и да си понесат отговорността.

Реклама:

Според нея отговорът на Европа трябва да бъде моментален и категоричен. Тя вярва, че проблемът влиза там, където има отворени врати. Депутатът от БДЦ призова нашето правителство и министерството на Външните работи да положат всички необходими усилия за постигането на тези цели и да осигури безопасност на своите граждани.

„Ние имаме волята, морала и организацията да постигнем това и да защитим нашето общество и бъдеще от разрушителната сила на насилието и варварството на терора. Нашата цивилизация и всички ние няма да се предадем”, завърши тя. “

Остави твоят коментар

коментар(и)