Categories
Без категория

Бареков отвърна на удара! Постави реформаторите в неудобно положение

Николай Бареков зададе 9 въпроса на реформаторите.

Евродепутатът Николай Бареков използва официалният си профил във Фейсбук, за да изрази възмущението си от поведението на реформаторите и „протестърите“. Бившият лидер на България без цензура посочи, че в началото на септември ще постави пред десните европейските партии въпросът за безпринципността, която демонстрира Реформаторският блок и неговото поведение в управляващата коалиция.

Бареков дори зададе 9 въпроса, на които обаче, посочи, че нито той, нито избирателите, нито опонентите на реформаторите очакват да получат отговор. Според него блокът е погребал и последните надежди за дясното. Евродепутатът обвинява Радан Кънев и неговите сподвижници в меркантилност, лицемерие и желание за кражба. Той разпалено добавя, че такива като тях – политически проститутки, дори не заслужават да бъдат мразени.

Бившият телевизионен водещ и журналист преди няколко дни си призна за грешката с България без цензура, но добави, че той и съпругата му Мария Календарска, която в момента е кандидат-кмет за София са единствените „политици“, които не са излъгали избирателите си.

Остави твоят коментар

коментар(и)