Categories
Без категория

Архив на етикетите: министерски съвет

Начало » Архив на етикетите: министерски съвет

Преди броени минути приключи заседанието на Министерски съвет. На него бяха направени няколко интересни промени относно Наредбата за работното време, почивките и отпуските. Работодателите вече нямат задължението да изготвят и утвърждават график за ползване на годишният работен отпуск. Единственото им задължение е да уведомяват работниците си за размерът на отпуската, който ще могат да използват през настоящата година, вкл. отложен … Виж още »

Това е записано в раздела Техническо обслужване, снабдяване и транспорт“ в доклада за изпълнението на бюджета на МС за 2015 г. От Министерски съвет посочват, че това е изрична заповед на премиера Борисов, който е постановил да се правят ежедневно изненадващи проверки за алкохол на шофьорите в автопарка „Дондуков“ 1. Освен изненадващите проверки за спиртни вещества в кръвта на шофьорите … Виж още »

На сайта на министерския съвет беше публикувано съобщение, в което бяха оповестени решенията, които е взел той. Ние ще Ви запознаем с „по-интересните“ от тях, а останалите може да ги видите в интернет страницата на държавния орган. Министрите са приели управленска програма 2014-2018 година. Тя обхваща 21 области, за които ще се приложат 423 конкретни цели и 1155 мерки. Кабинетът … Виж още »