Categories
Без категория

Архив на етикетите: бареков

Начало » Архив на етикетите: бареков

Преди броени минути беше публикуван списъкът с кредиторите на Корпоративна търговска банка в Търговският регистър. В него присъстват изключително любопитни имена. Както се и очакваше най-големият кредитор на фалиралата банка е Фондът за гарантираните влогове, който е изплатил 3 647 600 хил. лева на 109 230 вложители в периода от 4 декември 2014 г. до 17 ч. на 17 август … Виж още »

Евродепутатът Николай Бареков използва официалният си профил във Фейсбук, за да изрази възмущението си от поведението на реформаторите и „протестърите“. Бившият лидер на България без цензура посочи, че в началото на септември ще постави пред десните европейските партии въпросът за безпринципността, която демонстрира Реформаторският блок и неговото поведение в управляващата коалиция. Бареков дори зададе 9 въпроса, на които обаче, посочи, … Виж още »

Разследващият журналист сподели интересна информация около финансовите възможности на лидерът на България без цензура Николай Бареков. Григор Лилов не вярва в декларираните от политика малко над 2 милиона лева активи и кола на лизинг за 40 хиляди лева. Той определи тази сума като джобни пари и смята, че парите, които е получил като мениджър на ТВ7 и News7 са много … Виж още »