Categories
Без категория

Антония Петрова била голяма тигрица! Вкара мъжа си в болница след бурен се*с! – gp-gallery.com

В изблик на горещи чувства миската издрала любимия си до кръв. Антония Петрова пратила мъжа си в болница заради страстни садо-мазо изпълнения, научи HotArena.Антония и Александър така се разгорещили в леглото, че миската причила на мъжа си не просто драскотини, а цели рани с големите си и остри нокти. Това принудило руснака, срам – не срам, да посети болнично заведение, където да промият следите от страстта на жена му, за да не се инфектират.

От известно време Тоца се фука с маникюр като на фолкпевица. Тя поддържа ноктите си с орлова форма и заострен връх, което е и причината любовната игра да завърши неприятно и болезнено за Александър. На нея нищо й нямало, защото ноктите са изкуствени и много трудно могат да се счупят, пише столично издание.

Така суетата и изкривеното чувство за естетика на Антония вкарали Бередин в лекарския кабинет след поредната бурна нощ, в която тя не успяла да се изконтролира и забила нокти като орлица в гърба на любимия си. Това веднага сложило край на креватните занимания, а сега Алекдандър е поставил ултиматум на жена си да махне ноктопластиката, ако иска да изпълнява съпружеския си дълг.