Categories
Без категория

Андреа шиба Кубрат с камшик? – gp-gallery.com

Андреа си пада по садо-мазохистичните изпълнения в леглото и често шляпа любимия си Кубрат Пулев с камшика. Попфолк певицата се запалила по грубите игри в леглото, след като изгледала еротичната лента „50 нюанса сиво“, където главният герой Крисчън Грей прилагаше какви ли не методи на изтезание върху невинната студентка Анастейжа Стийл, пише ПИК бг.
„Андреа е луда глава, обожава да експериментира и играе грубо. Кубрат също си пада по нестандартните неща под завивките. Двамата са влюбени и всякакви спекулации около тяхната раздяла са измислица. Андреа знае, че много млади момичета искат да й отнемат боксьора и затова е готова на всичко в леглото“, разказват запознати.

Около празника на влюбените Свети Валентин попфолк дивата публикува в интернет клипче – част от садо-мазохистичните закачки между нея и Пулев. Видеото не се възприе добре от феновете на певицата и заваляха купища подигравки. „Каква дрога вземаш, Адреа?“, „Психичното разстройство (или психично заболяване) е състояние на психиката, което води до поведение, отклоняващо се от приеманото за нормално. Ти от какво си болна…“, „Когато си на силни наркотици, на това приличаш…“, възмущаваха се потребителите.