Categories
Без категория

Андреа се вихри неадекватна в клуб – gp-gallery.com

Андреа се изложи пред десетки хора в нощен клуб, в който се развихри видимо неадекватна. Певицата е била в заведението заедно с един от любимите си кавалери, които напоследък я придружават навсякъде, пише столичен всекидневник. Между нея и момчето обаче няма никаква интимност.

В скандално клипче се вижда как бившата пайнерка се клати неориентирано под звуците на хита на колежката си Гери-Никол „Момиче като мен“. Тя има премрежен поглед и по всичко личи, че й е трудничко да пази равновесие. Въпреки това обаче успява да се движи почти в такт с музиката. Косата на певицата е разчорлена, а тя, като че за да подчертае състоянието си, непрекъснато продължава да я роши, като я хваща с ръка и я събира на темето си, а след това отново я пуска.

На всичкото отгоре едната й гърда е почти напълно излязла извън огромното деколте, като се оголва зърното й.
До Андреа се вихри кавалерът й, който изглежда като момче безразличен към женствеността й, с каквито певицата в последните месеци не спира да се появява къде ли не, включително на светски партита. Младежът припява в ритъм с песента.

Странното е, че самата изпълнителка се похвали с клипа, на който и с просто око се вижда, че е в неадекватно състояние. Запознати смятат, че целта е била да се подиграе с колежката си Гери – Никол, за която се знае, че недолюбва от първия път, в който е чула за нея. Но вместо да демонстрира открито своята неприязън, Андреа предпочита да иронизира момичето, като изопачава всичко, което то е постигнало, докато го накара да изглежда като гротеска.

Вместо обаче да се подиграе с конкурентката си, чалгарката се подигра със самата себе си, като направи достояние на всички как изглежда и как се държи в малките часове. „На какъв наркотик си, Андреа?“, не се стърпяха да запитат критикари. Много от нейните фенове не можаха да повярват на очите си. „Това не е Андреа! Само прилича на нея! Вие сте големи балами!“, обърнаха се те към всички, които критикуват любимката им.

Според запознати обаче Андреа не е дрогирана, а умишлено се държи така, за да предизвика медийно внимание към себе си. След раздялата й с „Пайнер“, кариерата й се срина и изпълнителката няма никакви участия. Говори се, че тя е разделена с Кубрат Пулев, на което се дължи странното й надебеляване напоследък. Певицата поразително прилича на Ивана от най-дебелия й период.

loading…