Categories
Без категория

Алисия пак лудо влюбена, звъни му по 100 пъти на ден – gp-gallery.com

Фолкзвездата Алисия нито потвърди,нито отрече новината,че е гадже на Георги Станоев-Бирмата. В ефира на bTV звездата обясни,че е в центрофугата на жълтите медии вече 10 години и каквото и да каже, към думите й се слагат поне по още няколко изречения.Заради това тя каза,че няма да коментира личния си живот.

„Знам ,че в България е трудно да се изкарват пари. И ако журналистите си изкарват парите на мой гръб, добре.Но моля за едно- да пощадят сина ми и семейството ми, така както биха пощадили своите деца и семейството си“, каза фолк дивата. Тя гостува при Диана Любенова , за да презентира най-новата си песен и видеоклип „Мой“.

Алисия спомена с половин уста,че с Ники Михайлов са запазили най-прекрасни отношения и му желае всичко най-хубаво в живота.

А на въпрос дали е редно да е ревнив човек , когато обича, изпълнителката каза „Да, но в рамките на нормалното“. След това допълни, че когато една жена има емоции към един мъж, тя иска да е в непрекъснат контакт с него и дори, ако се наложи, му звъни по десет пъти на ден. И призна ,че и тя самата прави така, но се стреми да не е прекалено обсебваща.

loading…