Categories
Без категория

Албена Вулева разплака Ели Кучкова

Двете си размениха изключително остри думи.

Въпреки че до финала на предаването остават 3 дни, а съквартирантите във ВИП Брадър „Образцов дом“ останаха едва седем човека, то това в никакъв случай не означава, че обстановката в къщата е спокойна и миролюбива. Напротив! Албена Вулева отново показа, че е най-големия дразнител в предаването и успя да докара до нервна криза Елена Кучкова.

Реклама:

Поводът за скандала бяха думите на Влади Въргала, който си позволи да упрекне Ели Кучкова за решението й да си направи розови кичури. Той сподели, че не харесва новия цвят на косата й, което не се понрави на плеймейтката, която побърза да се нацупи.

В този момент се намеси Албена Вулева, която директно нападна Елена Кучкова за поведението й. Тя изрази недоумението си относно реакцията на плеймейтката и добави, че на нея също не й допада новата визия на Кучкова и дори я сравни със закъсалите стари моми от 90-те години. Противно на поведението й до момента обаче, Елена не само, че не сдържа думите си, но буквално се разкрещя в лицето на Албена Вулева.

Скандалът между двете продължи няколко минути и в крайна сметка завърши с „успех“ за Албена Вулева, която успя да разплаче Кучкова.

Остави твоят коментар

коментар(и)