Categories
Без категория

Албена Вулева: Не съм виждала баща си от 15 години

Вулева не е виждала баща си от години наред.

Скандално известната водеща разкри детайли от личния си живот, които не беше споделяла никога до сега. Албена Вулева сподели пред Наско Месечков, че не е виждала баща си от 15 години и няма никаква информация за него. Причината, поради която двамата не поддържат връзка е непоносимостта, която са имали един към друг. По думите й разбираме, че баща й е бил изключително груб и неприятен човек, с който е било много трудно да се комуникира.

Въпреки това обаче, двамата с Людмила са се разделили като нормални хора и не е имало типичните битови скандали, които спохождат една раздяла. През последните 15 години нито един от двамата не е потърсил контакт с другия. Нито Албена е търсила контакт с него, нито той или роднините му с нея. Тя го определи като „затворена страница“ от живота си, за която не иска да си спомня.

Албена говори и за несполучливия си брак с мистериозен господин, на когото отказа да спомене името. Самата тя сподели, че не е искала да се омъжва, но майка я е притиснала да го стори. След известно време го напуснала, защото бил изключителен олигофрен.

коментар(и)