Categories
Без категория

Албена Вулева възроди Сигнално жълто в Къщата

Албена Вулева анализира съквартирантите си в Изповедалнята в стил Сигнално жълто.

Скандалното предаване от близкото минало се завръща в ефира на ВИП Брадър. Албена Вулева отново ще влезе в ролята на водеща на жълтото предаване, което я направи я известна. Разбира се, че не става дума за нещо свръх специално, което са подготвили продуцентите на предаването. Напротив. Албена Вулева остро коментира останалите съквартиранти в изповедалнята на Къщата и напомни сериозно за публичните си изяви по телевизия СКАТ преди време.

В изповедалнята русокосата „красавица“ коментира по-голяма част от съквартирантите. Най-голяма критика отнесе Влади Въргала, с когото са в лоши отношения още от самото начало. Тя го определи за износен тип с дълга и мръсна коса. Евгени Минчев пък беше определен за лицемер, след който се влачат всички, а мястото на Камелия Тодорова в предаването беше поставена в илюзорен параван между „живите и мъртвите“.

ВИП Брадър не пропусна тази удобна възможност за скандал и излъчи думите на Вулева пред останалите съквартиранти. Те приеха с усмивка на думите й, но дали в действителност е така?

Остави твоят коментар

коментар(и)