Categories
Без категория

Адвокат Марковски: Много трудно ще бъдат доказани обвиненията срещу Василев

Според адвокат Марковски трудно ще бъдат доказани обвиненията срещу Василев.

Публично известния адвокат Марковски беше поканен в студиото на Здравей България, за да коментира ситуацията с Цветан Василев и нейното евентуално развитие. Той заяви, че обвиненията на прокуратурата срещу собственикът на КТБ много трудно ще бъдат доказани и е възможно делото да се проточи с години. Марковски допълни още, че първо трябва да бъде завършен банковия одит, преди да се коментира каквото и да било.

„Основното обвинение срещу Василев е за подбудител и помагач в източване на банката, а тази роля е много трудна за доказване.“ – конкретизира Марковски. Той добави още, че няма престъпление, което да не може да бъде доказано. Просто трябва да бъдат събрани необходимите доказателства и прокуратурата да си свърши работата.

Според адвокат Марковски, Цветан Василев много трудно ще успее да убеди сръбските власти, че е подложен на политическа репресия у нас. За целта ще му бъдат необходими изключително убедителни доказателства, които да покажат, че той е преследван политически и има опасност за живота му.

Остави твоят коментар

коментар(и)